miercuri, 6 august 2008

Cand ai, ai. Cand nu, vai de freza ta!

N-oi fi eu o fashion-addict , dar recunosc o toapa imbracata mirobolant de gretos de la un cimitr distanta . Dupa cum afirma si Caratrescu, femeile pot asorta diferite lucruri dupa legi nescrise si cunoscute doar de ele. E ok, dar consider ca e mult mai bine sa nu generalizam. De ce?pai ati cam ghicit. Unele doamne/domnisoare/ pustoaice de 12 ani au magnificul talent de a purta 3402437854493 culori si 786234734 zorzoane si sclipiciuri si un curaj nemaivazut de a iesi asa pe strada. Astazi am fost asaltata cu cruzime de fustite roz, bluzite roz, top-uri albe , care evident aveau cate ceva roz inscriptionat. Optional, sclipici in par, sclipici pe moaca, sclipici pe haine, sclipici pe tatuajul fals facut acum 2 ore si care se va sterge in urmatoarele 5 minute.

Dupa cate am observat, rozul si slipiciul sunt un must-have ,iar scoaterea capului in lume fara a avea un mic accesoriu roz e total interzisa. Si ca sa dovedesc afirmatiile de mai sus, voi incerca sa descriu cat mai exact tinutele unor domnisoare(fufe) pe care le-am putut admira in toata splendoarea lor , cum isi fataiau dosurile prin oras. Si daca voi exagera in descrierea mea, Penisel de balenuta va avea grija sa va spuna, intrucat am fost surori de profanare a campurilor noastre vizuale.

Se ia una bucata fustita roz, una bucata top roz , una perche sandalute sclipicioase , se amesteca bine si obtinem una bucata domnisoara care intrece limitele bunului simt. Al doilea exemplar care mi-a furat privirea a fost o alta domnisoara care m-a facut sa ma simt asemenea unui fotomodel. Frate, daca ai 2 batoane de salam infipte adanc in chestia pe care o fluturi prin fata baietilor, NU ITI LUA FUSTA SCURTA! Ti-o spun asa, prieteneste.

Bun, e sezon estival, toata lumea vrea sa se bronzeze.Ai un bronz frumos( tras bine la solar) si vrei sa-l etalezi, ca de, vrei ca lumea sa creada ca ai fost la mare. Mergem inainte ca oaia mutilata in vasul cu smantana pe idea ca cine se duce la mare, e trendy. Ei bine, nu mai e chiar asa trendy. Imi pare rau pentru voi. De fapt, nu-mi pare si nici macar nu ma incearca nici cea mai slaba durere in cot. Revin. Esti bronzat, ii musai, da-I musai sa te imbraci in alb. Si ii musai sa ai un top scurt si pantaloni cu talie joasa. Dar cand ai si ceva chestii in plus de te fac sa arati de parca ai fi insarcinata, e mai bine sa optezi pentru alte haine.

Evident si macho-ii trebuie sa se ridice la inaltimea asteptarilor si sa calce si ei in butoiul cu simt estetic nema. Tricou mulat cu ‘de puta madre” , panataloni de trening facuti trei sferturi , nu ca ar fi cald, dar vrei sa-ti arati tatuajul ala facut cu tus de imprimanta. Si tatauajul nu poate fi mic. Cu cat tatuajul e mai mare, cu atat esti mai cool. Daca ai avea atati neuroni cate litere ai imprastiate pe picior , probabil ca ti-ai da seama cat de ridicol arati.

Gama de articole vestimentare pentru barbati trebuie neparat sa cuprinda camasi roz, care pot fi asortate cu pantaloni de trening si pantofi de lac , tricouri roz, ca de, curentul emo e in plina ascensiune, tricouri mulate si adidasi nike contrafacuti.

Nu incerc sa copiez site-ul pitipoana.org, dar chestiile astea chiar merita spuse. Poate dintr-o greseala citeste vreo persoana in cauza blog-ul si isi da seama cat de ridicol arata. Sau poate nu .

Morala: Nu-ti da cu fixativ ca maine ai programare la dentist.

9 comentarii:

miru be spunea...

bine spus:))

Papadia Constipata spunea...

miru be,
si tu ai vazut specimene d-astea , nu-i asa? universul 'fesan-ului' e absolut fascinant=))

Anonim spunea...

Mno tu,papadie,da' asta e mai mult decat cunoscut.E ,sa zicem,a cincea stare de agregare,a treia autostrada din Romania,a doua Dunare.Pana s-or schimba,multa apa o sa mai treaca peste sticlele goale de plastic si pungile goale din rau.

Papadia Constipata spunea...

blu,
TU, era mai mult decat evident ca subiectul asta e pe punctul de a se evapora. Dar cand vezi ceva care chiar te atrage(chiar daca are aici o conotatie negativa) parca simti nevoia sa impartasesti. De, altruismul asta=))

Papadia Constipata spunea...

Blu,
Inca ceva, eu as fi spus e ca sistemul educational din Romania=))=)) Dar si comparatiile tale sunt al rozului de sugestive. keep going, ca-ti sade bine, taticu:D

Anonim spunea...

Bine ai venit in Romania! Nimic nu e mai dizgratios decat tipele cu tricouri mulate, scurte si cu kilogramele pe afara. Avem 100kg hai sa purtam lucruri intrate la apa , ca deh' ceva mai larg strica imaginea de fufa.
Papadie sa nu uitam de gentutele XXL roz\mov tinute pe brat sau de telefoanele mai scumpe decat PIB-ul Emiratelor Arabe Unite .

Papadia Constipata spunea...

lappi,
De, unele detalii chiar nu mai merita dezbatute pe aci.Totusi, meriti un premiu pentru atentie si fidelitate. Maine iti cumpar o gentuta roz si pufoasa:D

penis de balena spunea...

corect papadie
rozu' e in trend la baieti vara asta....din atatea culori tocmai roz au ales...de cate ori ies prin oras trebuie sa vad cel putin 3 baieti cu tricouri roz

si fetele care isi expun sunculitele....a si pantalonii albi aproape transparenti prin care se vad chiloteii cu danteluta...

Papadia Constipata spunea...

Penisel de balenuta,
E cald-lenjeria intima lipseste cu desavrasire. Ca de, sa se vada poponetul ala bronzat>:)