duminică, 6 iulie 2008

Dragi iEMOtionati,

{Tin sa mentionez ca nu sunt emo-foba(=))}

Nu stiu cata dreptate am acum, dar voi, copiii plansului nu percepeti realitatea asa cum e . Am o problema, gata, ma duc si-mi tai venele. Nu taticu. Voi chiar credeti ca sunteti singurele persoane pe care viata le sodomizeaza in mod constat?

In timp ce tu jelesti de mama focului ca nu te place nimeni, mai multi copii sufera de boli de care cu siguranta ca nu vei auzi. De ce nu vei auzi? Pai nu vezi auzi, intrucat tu stai ca eunucul balonat, inchis in camera ta, gandindu-te la o modalitate de a te face sa te simti si mai mizerabil.

Bun, sa luam totul de la capat-m-am zapacit si pe mine- Esti emo- De ce esti emo? Ca nu te place nimeni? NU-esti emo pentru ca e la moda, sau “trendy” asa cum spuneti voi. Chiar credeti ca e “bengos” sa umblati ca bazbuzucii cu bretonul in ochi, sa stati singuri si sa va ganditi la metode cat mai putin dureroase de a “scapa de lumea asta cruda”?

Sa punem problema altfel- poate chiar nu va place “lumea”, ceea ce e imposibil-macar ma-ta si tac-tu te plac, ca de, sunt obligati sa o faca, deci nu SUNTETI SINGURI. Si mai aveti alti prieteni, emo de altfel , dar PRIETENI. Si iar NU sunteti singuri.

Poate sunteti timizi, dar se poate rezolva. Deci unde e problema? Problema e ca nu e nicio problema. Problema e ca vreti sa fiti acceptati intr-un grup anume sau sa fiti priviti intr-un anume fel. Si pentru asta sunteti in stare sa duceti lucrurile pana la extreme. Daca te tai cu lingurita crezi ca vei ajunge in Rai sa stai la taclale cu Doamne-Doamne? Asta se cam numeste sinucidere si ghici ce? Cei care se sinucid nu ajung in Rai, ajung la nenea cu coarne, adica dracu.

Vedeti voi la judecata particulara nimanui nu-i pasa daca aveti sau nu un morcov infipt cu precizie in locul unde soarele intra mai greu . Te-ai killat-mars la cazanu cu ulei incis. Nu am fost eu acolo, dar asa zicea profu’ de religie, si daca nici popa nu stie ,atunci cine? Fizz?

Trecem de la iad, Rai si alte chestii care acum nu au absolut nicio relevanta si ne mutam inapoi in “partea de mijloc” unde dam nas in nas cu iemotonatii sau iemotionalii care au mai rams. Inca mai traiti- e de bine. Cu putin noroc poate va prinde cineva pleoapele cu niste clesti ca sa cascati mai bine ochii si sa vedeti lucrurile mai impede. Daca nu reusiti singuri, duceti-va la psiholog. Avem si noi asa ceva,chiar daca Romania abia a coborat din cocotier, iar romanii si-au dat seama ca parul ce le acoperea corpul a disparut de ceva vreme (buna).

Si trebuie sa avem o morala(evident)

iEMO sau nu- picioarele nespalate sunt… ei bine, picioare nespalate si atat.

34 de comentarii:

Anonim spunea...

mda vezi pe strada fetite de 13-14 ani care se imbraca nush cum si fac poze de sus , apoi se duc frumos acasa , se cearta cu parintii (doar sunt emo , nu?) si plang si plang si plang...

dupa ce ca sunteti romani , mai sunteti si "emo"? lame.....

Papadia Constipata spunea...

Lappi,
Romanii sunt emo prin definitie?:O

Bun, si romanii sunt sodomizati de viata everyday, dar noi macar avem umor si spirit de antreprenor.(rima neintentionata)
Romanul se descurca, vinde si tabla de pe casa la fier vechi, daca e nevoie, dar de "has-has" cu lama( sau coasa) nu prea am auzit.
So, data viitoare cand mai treci pe blog, poate explici :D

Anonim spunea...

papadie, chill... e un val trendy cu emo-kizii. si dupa cum stii, vine valu', imi ia calu'...
o sa dispara la un moment dat moda si o sa vina alta generatie, pentru care o sa se inventeze alt stil. poate chiar copii tai il vor practica.
who knows?:)

Papadia Constipata spunea...

Singura parte buna a curentului emo o reprezinta semi-dispartia manelarilor. bine ca au devenit manelari-emo. 'Se dau' emo si asculta manele in secret.
E totusi si asta o forma de progres. Macar nu mai vedem gelati din 2 in 2 m. Dar incepe scoala=))

Anonim spunea...

aşa e, nu mai vezi gelaţi, vezi tăiaţi din doi în doi metri...

Papadia Constipata spunea...

Swing
Tu chiar ai vazut taiati? Eu una nu am vazut, dar nu contest faptul ca ei exista:D
Copiii astia, bine cel putin cei pe care i-am vazut nu se taie-sunt emo pentru ca e la moda si atat.
Anyway, consider ca e mai bine sa fie pseudoemo decat emo.
Si iar bat campii:D

Anonim spunea...

Există de toate, din toate...
Cred, oricum, că li se acordă mult prea multă atenţie şi de aia e în plină ascensiune curentul ăsta. They will, eventually, grow up... I hope...

Anonim spunea...

si TU aveai bretonul in ochi :-"

Papadia Constipata spunea...

Alina sadica
Si asta pentru ca asa sta nenorocitul:D. De, nu am auzit de gel, ceara &co=))
In plus, mai am o chestiuta de ascuns-asa ca pana la urma directia bretonului e benefica intr-un fel.
P.s> :inca il am-cred=))

Anonim spunea...

e cam greu sa nu fii de acord cu chestia asta.....cred k emo-kizzi duc la extrem "libertatea de exprimare" si ei nici nu isi dau seama. cred ca majoritatea emo-tionatilor de pa la no sunt asa doar pt k e a moda si poate multi nici nu stiu prea bine ce inseamna asta....dar....c sa le faci? Sa speram ca eventual o sa dispara si fenomenul asta....I really hope so....

Papadia Constipata spunea...

Rossy
Azi e trendy sa-ti tai vena, maine mama, tatal, intreaga familie...
Ce ti-e si cu romanii astia?Si mai spune lumea ca nu acceptam curentele noi.Chiar nu observa nimeni cu cata nerabdare imbratiseaza poporu' lu' Train orice cacat pe care il vad intins pe autostrazile tarilor vecine?

Anonim spunea...

ce sa mai zicem.....asta e nivelul la care pot acesti copii sa gandeasca din pacate. nici unul dintre ei nu incearca sa inteleaga ca ei nu sunt singuri...cum se plang....si ca nu numai lor li se intampla tot felul de faze ***** Dar de..noi nu suntem asa de desteptzi ca ei sa ne gandim sa trecem peste probleme asa ca ei :-@ Oricum, cel mai bun lucru p care putem noi sa-l facem, probabil, e sa speram ca o sa se gaseasca vreunu care sa-i faca sa deschida ochii si sa vada ca viata nue corecta cu nimeni...si totushi nu toata lumea se "cresteaza" pe maine pt a scapa de probleme.....

Papadia Constipata spunea...

Rossy
Cum sa fie viata nedreapta? Drept, nedrept-subiectivitate din toate partile.
Nu multi pot fi obiectivi atunci cand e vorba de propria persoana. Viata e pur si simplu asa cum vrem sa o vedem. Si pana la urma depinde tot de noi sa facem anumite lucruri pentru a putea vedea viata asa cum ne dorim. Ideea de a primi lucrurile pe o tava aurita suna bine, dar e doar o idee si atat.
Concluzie-viata nu poate fi dreapta sau nedreapta, viata e asa cum o percepem si in cazul in care rezultatul obtinut nu e satisfactor, ceva se poate schimba.
Emo kids, being alive feels so fucking good:D;)

Anonim spunea...

papa, zici u ca viata e cum o percepem...dar cum te simti atunci cand se intampla cva aiurea, ceva ce itzi naruie sperantele, unele vise, ceva care simti ca nu trebuia sa ti se intample tie? Nu te simti de parca viata nu e asa cum ai merita? Nu zici ca nu e corect ca ti sa intamplat tie? poate acum o sa ziceti ca sunt si eu emo=))))

Papadia Constipata spunea...

Rossy
1. Asta devine un fel de messenger;))
2. Cu siguranta nu poti fi emo=))
3. Cine decide cine ce merita?Aceeasi persoana care a introdus varsta legala pentru opinie? Iar cand se intampla ceva "aiurea", ei bine cu siguranta ca persoana a facut ceva care sa declanseze acea situatie. Nimic nu se petrece fara vreun motiv- cauza-efect.

Anonim spunea...

=)))))))))))
aaaaa
daca as fi fost emo si citeam chestia asta ma dez-emotizam rapiiid=)))))))))))))))))))))
auzi tu
"daca nu stie popa,atunci cine?fizz?"=)))))))))
raaad rad rad
long live papa=))))))
"nu taticu".????????????=)))))))))))))
ce comment coerent :)))
=))))))))))
si IAR
raaad=))))))))))))))

Papadia Constipata spunea...

Blu
Ai grija sa nu te ineci, taticu:D

Anonim spunea...

=))))))))
stop
=))))))))

Papadia Constipata spunea...

vaaaaaai, tu, dar am facut ceva?
Stai linistita,taticu. Nu are rost sa te stresezi:D

Anonim spunea...

apropo,mi-am adus aminte de "genunchiul granulat"
=))))))))

Papadia Constipata spunea...

Blu
Ce legatura are genunchiul meu cu profu' de mate? Taticu, nu stiu cum ai ajuns la asta, but I'm glad you did it. Macar mai rad si eu putin, ca nu rasesem destul de comentraiile de pe blogul Lorenei=))( si nu e reclama mascata. Asta e reclama : www.lorenalupu.wordpress.com) Dar eu nu am afcut=))

Papadia Constipata spunea...

sorry for double posting, dar nu pot lasa ceva necorectat-it's in my fucking nature
era facut*

Anonim spunea...

poi genunchiul granulat si profu de mate au aceeasi legatura ca si emo si picioarele nespalate:D

Papadia Constipata spunea...

Blu
Te rog frumos sa nu te iei de morala mea. Tu nu vezi cata intelepciune zace in ea?
Si legatura dintre emo si picioare nespalate:
Emo-tristete-muzica-plans-taiat pe maini- se face noapte-pierd sange-plang-nu mai au timp sa se spele pe picioare- picioare nespalate:D =))=))

Anonim spunea...

genunchiul granulat =))=))) asa o sa te tin minte peste ani :))
daca nici tipii emo nu se spala pe picioare , de manelisti nu mai zic...

Papadia Constipata spunea...

Lappi
Mai bine nu zici:D
Eu nu-ti spun de mirobolanta chestie ce lucea in lumina soarelui in mijlocul strazii, iar tu nu aduci in discutie manelarii:D
Agree?:D

Anonim spunea...

stai stai...
ce chestie? sunt curioasa :D

Papadia Constipata spunea...

Lappi
Faceam aluzie la o flegma... Nu cred ca vroiai sa auzi(vezi) cuvantul asta. Well, you asked for it:D

Anonim spunea...

Emo astia nu au auzit de refrenul ala:
"Always look on the bright side of life\:D/"
???

Papadia Constipata spunea...

Blu
NU:|
Ce seaca sunt si ce-mi plac glumele mele=))

Anonim spunea...

Bine:))
Emo astia cre ca se simt cateodata ca un deget in nas:))
Sau ca o pisica in masina de spalat.
Dar din ambele faza ar trebui sa traga o concluzie:atat degetul ,cat si pisica ies,intr-un final,din nas/masina de spalat.
Deci o sa iasa soarele si in nasul/masina lor de spalat:))

Papadia Constipata spunea...

Blu
Se simt asa pentru ca vor sa se simta asa. Ideea e ca astia nu se vor trezi decat intr-o zi ingropati pana la pierce-ul din nas in rahat,alone si atunci chiar vor avea un motiv sa se simta miserable.
well, sper ca atunci cand rahatul le va atinge narile, sa se uite imprejur si sa realizeze ca nu sunt cu nimic mai speciali decat ceilati, contribuabilii, platitorii de taxe, cetatenii Romaniei=))si ca orice lucru are si o parte biright. Trebuie doar sa o cauti:D

Anonim spunea...

solicita numai acum lenjeria ta, de pe cel mai profesional website de comenzi de chiloti de pe internet http://www.chilotick.com

Anonim spunea...

Comanda numai acum chilotii ta, de pe cel mai profesional website de comenzi de chiloti de pe internet http://www.chilotick.com