marți, 24 iunie 2008

Butterflyyy

Din omida s-a facut fluture…
Si ce daca e doar un fluture amarat, neinsemnat, pricajit si bosumflat? Are dreptul la aceleasi lucruri ca si oameni...viata, familie, joc- toate facute in felul lui.

Ca exemplu va spun o poveste: a fost odata ca niciodata...un fluture cu aripi de ciocolata (asta nu e adevarat...dar rimeaza:D) Zbura fericit printr-o gradina oarecare cautand o fluturica...zburatoare. Un motan siret(siret folosit ca insusire, nu ca obiect de legat pantofii) desi primea destula mancare, si-a atintit privirea asupra delicatesei rare. Cu o saritura sprintena a doborat fiinta naiva. Dar chiar in acel moment au aparut cavalerii pregatiti sa salveze micul prizonier. Cam tarziu..fluturel era deja cu un picior in groapa. Motanul privea candid la stapani-injurandu-i in gand.
Nobilii cavaleri au luat biata insecta incercand sa-i pregateasca o inmormantare ca la carte. I-au confectionat sicriu dintr-un ambalaj de guma Orbit. Inainte sa-l aseze in confortabila racla s-au asigurat ca intr-adevar a dat coltul- i-au rupt cele 3 picioare pe care le mai avea si s-au jucat putin volei cu el. Au observat un lucru bizar...defunctul mai avea o antena care misca. De frica sa nu invie l-au ambalat repede si l-au ingropat. A mai ramas de pus crucea- 2 crengute legate cu iarba, cateva lumanari luate cu mult tact, pe ascuns, de la vicleana vrajitoare care le pandea aproape fiecare miscare si bineinteles...un moment de reculegere.

Un gest foarte frumos...chiar daca dupa 10 minute motanul care pandise toata scena, n-a vrut sa se lase invins si a profanat proaspatul mormant, mancand multumit defunctul.
Mai departe nu stiu ce s-a mai intamplat dar presupun ca palatul a aflat de mormantul profanat, iar pisicuta n-a mai fost iertata aratand privirea nevinovata.

5 comentarii:

Anonim spunea...

well that's life....
exista un lant
iarba e mancata de o gaina , gaina de un om , omul de societate

Papadia Constipata spunea...

lappi
Omul e mancat de evil beings like me>:)

Hmm ,Mandria balenei( ca eu nu-mi permit sa spun Penis de Balena=))),
sadic aticolul-loving it:d

penis de balena spunea...

mc pt comentarii
vai papadia constipata esti asa de politicoasa:X:X:X...app ca sa continui lantul...evil beings like u st mancati de lucruri dragute si roz...corect? :D

Papadia Constipata spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Papadia Constipata spunea...

Cute things will kill you...someday, but they will>:)